Adidas Supernova Glide Boost 7 Menns Joggesko aFlLkXR

SKU5208396245
Adidas Supernova Glide Boost 7 Menns Joggesko aFlLkXR
adidas Adidas Supernova Glide Boost 7 Menns Joggesko aFlLkXR Adidas Supernova Glide Boost 7 Menns Joggesko aFlLkXR
Røros
lørdag, mai 26, 2018
Rørosnytt.no
Hjem Nyheter Uenighet i Formannskapet om klager
Facebook
Twitter
Linkedin

To klagesaker gikk hver sin vei i Formannskapet i går. Begge sakene dreide seg om fradeling fra en landbrukseiendom, i begge sakene ble det knappest mulig flertall.I begge sakene gikk debatten på om forholdet til jordloven er relevant. Begge sakene handler om fordeling mellom slektninger og i begge sakene var det innstilt på å avvise klagene. Helt like var sakene likevel ikke, og flertallet vippet i hver sin retning.

Den første saken gjalt en søknad om fradeling av en bebygd parsell på ca. 15 dekar fra landbrukseiendommen Svendsvollen. Fradelingen ønskes som ledd i arveoppgjøret.Klager mente avslaget berodde på en misforståelse. Det var aldri intensjonen å fradele til fritidsbebyggelse. Fradelingssøknaden skulle forenkle arveoppgjøret for søkers etterkommere.

Avslaget begrunnes med at tiltaket vil føre til deling av en landbrukseiendom. Det er omtalt i jordlovens § 12 om deling. I jordloven står det også at ikke er hjemmel til å trekke inn sosiale eller økonomiske hensyn i vurderingen (arveoppgjør, generasjonsskifte, mm.). Mindretallet la vekt på at fradeling vil ikke føre til tap/omdisponering av dyrka/dyrkbar jord.

Mona W. Slettum (H), Jens Ivar Tronshart (Ap) og Hans Vintervold (Ap) stemte for å etterkomme klagen. Ann Grethe Beck Andersen (Ap) Guri Heggem (Sp), Bjørn Salvesen (SV) og Reidun Roland (Røroslista) stemte for å opprettholde avslaget. Saken avgjøres endelig av Fylkesmannen.

I den andre sakenhadde brødrene Kåre Gunnar Langseth og Magne Langseth søkt om fradeling av bebyggelsen på eiendommen Bersvensåsvollen, , en parsell på 2,5 dekar. Brødrene er sammen hjemmelshavere av. Fradeling ønskes med det formål å opprette ny matrikkelenhet for eksisterende bolig med uthus tilhørende Kåre Gunnar Langseth.Eiendommens dyrkajord leies i dag ut til aktivt gårdsbruk i området.

Fradelingen ble avslått med begrunnelsen at den er i strid med plansituasjonen for området. Brødrene har påklaget vedtaket den 14.07.2014. Dermed har det tatt nesten fire år å få klagen behandlet.

Klagen er vurdert etterJordloven §§ 1 og 12 samt ihht. rundskriv M-1/2013 «Omdisponering og deling». Mindretallet i Formannskapet la vekt på atfradeling vil ikke føre til tap/omdisponering av dyrka/dyrkbar jord og at det gjelder et lite areal ut fra antall dekar. Lang behandlingstid var også et moment. Flertallet la vekt på atdet ikke er hjemmel til å trekke inn sosiale og økonomiske hensyn (arveoppgjør, generasjonsskifte, mm.), og at tiltaket kan svekke hensynet til jordvernet.

Mona W. Slettum (H), Jens Ivar Tronshart (Ap) Ann Grethe Beck Andersen (Ap) og Hans Vintervold (Ap) for å etterkomme klagen. Guri Heggem (Sp), Bjørn Salvesen (SV) og Reidun Roland (Røroslista) stemte for å opprettholde avslaget. Denne saken er dermed endelig avgjort til klagers fordel, om ingen av politikerne eller andre interesserte anker saken til Fylkesmannen.

Facebook
Twitter
Linkedin

RELATERTE ARTIKLER MER FRA FORFATTER

Skal du arrangere konferanse?

Kristiansand Kongressenter tilbyr moderne og fleksible lokaler til din konferanse. Vi tilbyr 1315 sitteplasser i hovedsal, 200 sitteplasser i bisal og et godt utvalg møte- og undervisningsrom med kapasitet opp til 100 personer. Vi tilbyr høy teknisk kvalitet på alt utstyr, og skreddersyr din konferanse med ulike bordoppsett, tekniske løsninger, TV – produksjon, live-streaming, webløsninger, grafisk materiell, påmelding, profilering, med mer.

Husets egen restaurant leverer alt du trenger av mat og forfriskninger til din konferanse, fra små enkle retter, til full festmiddag.

Trenger du overnatting?Vi tilbyr 11 store hotellrom med velsmakende frokost. Suitene og juniorsuitene er ypperlige for din konferanse. Sjekk inn hos oss. Like rundt hjørnet finner du byens hvitmalte hus, strender og butikker.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Elsa Marie Welde

Se våre lokaler

Stor eller liten konferanse? Trenger du møterom eller utstillingsareal i tilknytning til din konferanse? Hva med tilleggstjenester?

Hovedsal 1315 sitteplasser

Les mer

Bisal 175 sitteplasser

Les mer

Møterom

Les mer

Utstillingsareal

Les mer

Selskapslokaler

New Balance Menns Sko Laget I Usa HVmOhG

3D Plantegninger

Les mer

Det finnes ingen dumme spørsmål...

Hva finnesi Q42? Hvordan er lokalene? Hvordan er det med servering av mat og drikke? Hva slags arrangement kan bookes i Kristiansand Kongressenter? Hva koster det?

Det er mange spørsmål og vi vil hjelpe deg så godt vi kan!

Nike Air Max 90 Womens Rosa Hvit Svart nU7O6

Trenger du flere lokaler? Hva med mat drikke? Overnatting?

Hva skjer i Q42?

Les mer

Kristiansand Kongressenter

Les mer

Hotel Q42

Les mer

Mat drikke i Q42

New Balance 993 Rosa Купить PZ2Xlg

Trivselsenteret

Les mer

Informasjon Q42

Les mer

Ta kontakt for gode løsninger!

Q42 Hovedinngang Elvegata 11a

Kristiansand Kongressenter AS Dronningensgate 91 4608 Kristiansand E-post: Adidas Super 80 Kvinners Metall Tå siSl1fo
Tlf: 380 44 000

Gå direkt till innehåll

Amatør-Arkeologisk Kontor i Østfold fylke, Norge

Här kan ni presentera föreningar med historisk eller arkeologisk anknytning
Skriv svar
5 inlägg • Sida 1 av 1
Inlägg: Blev medlem:

Inlägg av Heine Iversen » 20 maj 2015, 19:28

Heine Iversen
Orientering vedrørende: Virksomheten: Amatør-Arkeologisk Kontor i Østfold. • Kontoret driver aktivt kulturminnevern i Østfold fylke på frivillig basis, og har vært i virksomhet siden 1981. • Kontoret har et nært samarbeide med Fylkeskonservatoren i Østfold, og Kulturhistorisk Museum, Universitetet i Oslo, Arkeologisk seksjon, og Fornminne seksjonen samt Borgarsyssel Museum i Sarpsborg. Kontoret skal søke samarbeid og kontakt med så vel myndigheter som amatørarkeologer,historielag, samt andre interesserte personer og foreninger. For å fremme og trygge vernet av fylkets eldste kulturminner. • Kontoret styres og ledes av: Heine Iversen. I henhold til lov om kulturminner. Kontoret tar imot alle henvendelser og opplysninger av arkeologisk art, samt arkeologiske funn til registrering, før det sendes til: Fylkeskonservatoren i Østfold, derfra går funn og opplysninger videre til: KHM, Universitetet i Oslo, Arkeologisk seksjon. • Kontoret har flere kontaktpersoner og samarbeidspartnere i Østfold fylke. • Vårt kontor har selv registrert en god del løse, og faste kulturminner i Skjeberg, Sarpsborg k, opp gjennom årenes løp, disse registreringene er samlet i en egen registreringsperm etter g/b.nr. systemet, permen holdes ajour pr. dags dato. For øvrig har vi også gjort mange registreringer fra andre kommuner i Østfold fylke. • Kontorets arbeide er kun basert på frivillighet. • Personer som ønsker opplysninger fra våre arkiver vedr. løse, og faste kulturminner i Østfold, kan kontakte: Heine Iversen på telefon +47 69 16 32 17 eller skrive et brev til: Amatør-Arkeologisk Kontor, Registreringstjenesten, Stens Vei 4, 1738 Borgenhaugen, Norge. Dette kun ved å betale de faktiske kostnader for kontorrekvisita samt porto for forsendelse. Er det noe mer du/dere måtte lure på, er det bare å ta kontakt med undertegnede. Besøk gjerne kontorets webside som er: www.amator-arkeologiskkontor.org Med vennlig hilsen Heine Iversen Arkeologisk leder Registreringstjenesten Kulturminnevernseksjonen Amatør-Arkeologisk Kontor i Østfold

Inlägg av Yngwe » 20 maj 2015, 20:07

© 2017 VIKSE I HAUGLAND I BERGE I BACHMANN

FOTO: Kvinners Puma Suede Midten Casual Sko tuX4eo7FwC
BENTJAKOBSEN

ADVOKATENE

VIKSE I HAUGLAND I BERGE I BACHMANN

M.N.A.

Nike Free Tr7 Rust Rosa / Hvit / Korall Stardust Wrestler Yv83xY
I HAUGLAND I BERGE I Nike Air Force 1 Low Røde Semsket Hæler vTXR2YY

Om oss

Advokatene Vikse, Haugland, Berge og Bachmann er et advokatfellesskap som holder til på toppen av kjøpesenteret Markedet i Haugesund sentrum.

Vi har lang erfaring og arbeider innen de fleste rettsområder, både for privatpersoner, næringsdrivende og det offentlige.

Oppdragene fordeles mellom advokatene ut fra fagområde, med mindre annet avtales. Ved større oppdrag arbeider vi i team.

Vår målsetting er å gi våre klienter presis og grundig rådgivning så raskt som mulig etter at oppdraget mottas.

Våre virksomhetsområderer:

Advokat Bjørn Ole Vikse (f. 1952)

Mob.: 9504 29 99 Tel.: 52 70 87 50

E-post: [email protected]

UtdannetCand. Jur. vedUniversiteter i Oslo, 1978

1978 - 81 Konsulent Prisdirektoratet og Statens Pristilsyn

1981 - 83 Dommerflm.Sør-Hedmark sorenskriverembete 1983 - 84 Ansatt advokat i Oslo 1984 - nå Egen advokatpraksis 1997 - 04 Medlem av SEFO Rogaland 2005 - 08 Leder for region sør i Spesialenh.for politisaker

Virksomhetsområder:

Ekspropriasjons- og bygningsrett

Bridgeklubber

Finn en bridgeklubb nær deg Mizuno Bølgen Rytteren Kvinners 85 Bred OrPzIRq

Om oss

| Kontakt | Scoring | Nike Roshe Run Womens Black amp; White Flekkete Møll kM2qD
| Konvensjoner Adidas Nmd R1 Primeknit Hvit Kjerne Rød Kjerne Svart VbRLQbv
| Nyttige lenker | | Andre spill

Hvem er vi?

GOTO Games er en utgiver av applikasjoner for PC, mobil og web, og har spesialisert seg på bridgei mer enn 20 år.© 2018, Nike Kvinners Casual Sko Norge elEf6mE

Tilgjengelig over alt

Spill når som helst og hvor som helst på smarttelefon, tablet, Mac og PC.